Login

Om bij het besloten gedeelte van de site te komen moet u inloggen met uw e-mailadres.

Aanmelden voor bestaande gebruikers

Nieuws

Hoofdkapittel 2021

Voorlopig programma HK 2021 

Alle plannen zijn vanzelfsprekend onder voorbehoud van maatregelen zoals door de overheid opgelegd

Vrijdagavond 4 juni 2021

Zoals u allen weet is het dit jaar (2021) waarschijnlijk niet mogelijk om het Hoofdkapittel fysiek met alle gebruikelijke elementen te laten plaatsvinden.
Het Opperbestuur kiest er in dat geval voor om de Huishoudelijke Vergadering van het Hoofdkapittel online via Zoom te organiseren op vrijdagavond 4 juni, deelname hieraan zal mogelijk zijn voor de afgevaardigden van de Kapittels. Om ook de afgevaardigden van de Kapittels in Suriname, Curaçao en Aruba deel te kunnen laten nemen is gekozen voor de avond.

Zaterdagmiddag 5 juni 2021

Onlinebijeenkomst van het Hoofdkapittel gehouden in de sfeer van de Rode Tempel. 

Het programma wordt vanzelfsprekend aangepast aan de bijzondere situatie, in elk geval zullen de gebruikelijke onderdelen zoveel mogelijk worden opgenomen: de Broeders Soeverein Prinsen die het Grote Licht deelachtig zijn geworden worden herdacht, de Grootredenaar zal zijn Rede houden en er is een spreker uitgenodigd om een Rede te houden speciaal voor onze Orde. 

Najaar 2021

Zodra de situatie dat toelaat (hopelijk in de herfst) is het Opperbestuur van plan om een bijeenkomst met een feestelijk karakter te organiseren voor alle Soeverein Prinsen van het Rozekruis.

Het Opperbestuur zal u, zodra de details bekend zijn, verder informeren.